+31 174 51 27 33

Werken bij Huisman Scherming

Huisman is al meer dan 45 jaar een krachtig merk in de glastuinbouw. Als toonaangevend ontwikkelaar van scherm- verduisterings- en insectengaassystemen brengen we trendsettende technieken op de markt die wereldwijd worden toegepast. En als installateur bieden we de moderne tuinbouwondernemer maatwerk, waarbij kwaliteit en betaalbaarheid met elkaar in evenwicht zijn. Onze sterke punten zijn service, flexibiliteit en know-how.

Onderhoud/service monteur

Onderhoud/service monteur

Huisman staat garant voor een snelle actie op storingen aan de installaties.
Wij zoeken een onderhoud/service monteur die het ook belangrijk vindt dat een goede en adequate service een sterke factor is van een organisatie.
De monteur die wij zoeken is de techneut die de storingen aan de scherminstallaties, rolgevels en buitenschermen repareert. Het voordeel van deze functie is dat jij er persoonlijk voor zorgt dat de reparaties naar tevredenheid van de klant worden uitgevoerd. Natuurlijk staan de servicecoördinator en de uitvoerder klaar om jou hierin te ondersteunen. Jij hebt de beschikking over een goed uitgeruste service-bus. Dat werkt wel zo prettig als je op diverse locaties per dag moet zijn.
Voorkomen is beter dan genezen... Daarom voeren wij ook jaarlijks onderhoud uit aan de installaties om problemen te voorkomen. Hierbij heb jij ook een belangrijke rol omdat dit systematisch en grondig moet gebeuren. Dit jaarlijks onderhoud is een klein serviceproject waarbij je enkele dagen achtereen op één locatie werkt.

Het belangrijkste van deze functie is:
-Het analyseren van het probleem en de reparatie daarvan
-Uitvoeren jaarlijks onderhoud
-Bijhouden van de voorraad in de service-bus
-Contact houden met de servicecoördinator
-Administratie van de serviceorders en rapportages onderhoud

Jouw kwaliteiten:
-Rijbewijs B
-Technische kennis
-Probleemoplossend vermogen
-Verantwoordelijkheid
-Twee rechter handen

Wij bieden een vaste baan met een passend salaris en goede voorwaarden.

Ook ZZPérs kunnen reageren!

Actie:
Bel of mail Thea Vlottes 06-51050739 of thea@huismanscherming.nlLEERLING SCHERMMONTEUR

Ben jij een ervaren of juist een startende monteur en op zoek naar een baan?
Wij zijn per direct op zoek naar een schermmonteur

Functie omschrijving
Je verricht verschillende installatie werkzaamheden voor zowel de scherminstallaties als voor insectengaassystemen. Onze klant-specifieke projecten bevinden zich door heel Nederland in bestaande en nieuwe kassen. Wij werken in teamverband van 2 tot 4 personen met moderne montagemiddelen en gereedschappen.

Functie eisen
* In bezit van basisveiligheid VCA;
* Werken op hoogtes is voor jou totaal geen probleem;
* Je werkt graag in een team;
* Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
* Bezit van rijbewijs geeft voordelen.

Reageren
Vind je het prettig om bij een gezellig bedrijf te werken in een klein team en ben je bereid om je handen uit je mouwen te steken? Dan zijn we op zoek naar jou! Bel jouw gegevens door aan: Thea Vlottes 06-51050739 of stuur een mail: thea@huismanscherming.nl


Specialist op het gebied van Scherming.
Bekijk onder het kopje 'nieuws' op de website onze bedrijfsfilm.