+31 174 51 27 33

Service & onderhoud

Huisman is al meer dan 45 jaar een krachtig merk in de glastuinbouw. Als toonaangevend ontwikkelaar van scherm- verduisterings- en insectengaassystemen brengen we trendsettende technieken op de markt die wereldwijd worden toegepast. En als installateur bieden we de moderne tuinbouwondernemer maatwerk, waarbij kwaliteit en betaalbaarheid met elkaar in evenwicht zijn. Onze sterke punten zijn service, flexibiliteit en know-how.

Service

Service

Omdat een perfecte werking van uw installatie van het grootste belang is, hebben wij een eigen servicedienst die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is, ook tijdens vakanties. Onze servicemonteurs zijn bekend met elk type installatie. In hun servicewagens hebben ze nagenoeg alles tot hun beschikking om een eventuele storing snel te verhelpen.

Huisman Scherming heeft veel reservematerialen op voorraad. Indien er een grote storing optreedt hebben wij afspraken met toeleveranciers. Zodoende kunnen storingen snel verholpen worden.

Ook als u geen klant bent bij onze firma, kunt u probleemloos terecht voor reparaties bij onze serviceafdeling. Wij zijn 24 uur per dag het gehele jaar door bereikbaar.

Onderhoud

Onderhoud

Voor een optimaal gebruik van de installaties is het aan te bevelen om deze jaarlijks na te laten kijken.Onze monteurs voeren een vakkundige onderhoudsbeurt uit. Tijdens deze onderhoudsbeurt worden kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden meteen ter plekke uitgevoerd. Grotere reparaties worden uitgevoerd in overleg.

De kwaliteit en betrouwbaarheid van de installaties wordt door deze onderhoudsbeurten gehandhaafd en de levensduur verhoogd.

Contact

Contact

Onze serviceafdeling is te bereiken via onderstaande contactgegevens:

Tel: +31 174-512733

service@huismanscherming.nl