+31 174 51 27 33

Nieuws


Beurskalender 2020

Dinsdag 18 t/m donderdag 20 februari - Horticontact in GorinchemMaandag 8 t/m woensdag 10 juni - Greentech, RAI Amsterdam

lees verderLaat de zon maar schijnen

Binnenkort wordt het dak van ons bedrijfspand aan de Leehove 39 in De Lier voorzien van zonnepanelen.

lees verderNieuwe technische hoogstandjes

Aslagerplaat Omkeerwielen 130 MM groot Krimp = verleden tijd

lees verderVan alle markten thuis

Op de planning staan vele mooie projecten. Hieronder een kleine selectie uit onze nieuwbouwprojecten: - Klaas Schouten BV, teelt: tulpen- Rijk Zwaan, teelt: veredeling- Kreling, teelt: chrysanten- Green Valley, teelt: tomaten- Royal Berry, teelt: aardbeien- Kwekerij Bassie, betreft: showkas Syngenta- 3B Fundus, teelt: veredeling- Zwirs Horti projects, betreft: De Weerdt (sla) - Bötsch Gemüsebau, teelt: tomaten- Bosman van Zaal, betreft: WUR Unifarm- Midbos, teelt: chrysanten

lees verderServiceafdeling vernieuwd

Wat u van ons gewend bent:Onze servicedienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, ook tijdens vakanties, klant of geen klant, via nummer +31 174 512733.Wat is er nieuw:* Nieuwe servicebussen * Nieuwe servicemonteur, Martin van de Berg is de serviceafdeling komen versterken. * Nieuwe servicecoördinator, Thomas Harent is rechtstreeks te bereiken op nummer 06-10305390.

lees verderUitgelicht

Naam: AnthuraPlaats: BleiswijkTeelt: anthurium en orchideeInstallaties: energiescherm-, zonnescherm- en verduisterings installaties, insectengaas en rolgevels

lees verderVacature Administratief Medewerkster 20 - 24 uur per week

Vacature Administratief Medewerkster 20 - 24 uur per weekVast dienstverband.

lees verderGreenTech....we zijn er klaar voor!

We zijn er helemaal klaar voor! De GreenTech in RAI Amsterdam is begonnen. U kunt onze stand bezoeken van dinsdag t/m donderdag tussen 10.00 en 18.00 uur. Graag tot straks! Booth 12.403.

lees verderHuisman op de GreenTech

Van dinsdag 11 juni t/m donderdag 13 juni staan wij op de GreenTech in RAI Amsterdam. Op dinsdag en woensdag van 10.00 tot 18.00 uur en op donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. Deze internationale vakbeurs voor tuinbouwtechnologie mag u niet missen!

lees verderBedrijfsfilm Huisman Scherminglees verderSneak Peek

Dit jaar staan wij op de Horticontact met een nieuwe stand....

lees verderHorticontact 2019

Van dinsdag 19 februari t/m donderdag 21 februari 2019 staat wij van 13.00 tot 21.00 uur op de Horticontact.

lees verderNieuwbouw Florensis Cut Flowers Rijsenhout

Nieuwbouwproject Florensis Cut Flowers in Rijsenhout nadert het einde.

lees verderLaden voor project in El Salvador

Vandaag zijn we druk met het laden van een container. Dit keer naar El Salvador.

lees verderBeurzen

In 2019 kunt u ons op de volgende beurzen vinden:18 januari: Dag van de Tulp Zwaagdijk19 - 21 februari: Horticontact Gorinchem11 - 13 juni: Greentech Amsterdam

lees verderFilmen bij Florensis in Rijsenhout

Voor onze bedrijfsfilm zijn we aan het filmen bij de nieuwbouw van Florensis in Rijsenhout.

lees verderNieuwbouw in Kroatië

Nieuwbouw MB Bau Kroatië.

lees verderOp naar Dubai

Eerste container geladen voor project Dubai.

lees verderAmortensia te Honselersdijk

Deze week is het project Amortensia in Honselersdijk afgerond.

lees verderServicedienst 24/7 bereikbaar, ook tijdens vakanties

Omdat een perfecte werking van uw installatie van het grootste belang is, hebben wij een eigen servicedienst die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is, ook tijdens vakanties.

lees verderVervolg project JMP Flowers

De heer Michal Ptaszek van JMP Flowers tekent op de Greentech voor een vervolg project.

lees verderHuisman naar de Greentech

Van dinsdag 12 juni t/m donderdag 14 juni van 10.00 tot 18.00 uur staan wij op de Greentech in RAI Amsterdam. Deze internationale vakbeurs voor tuinbouwtechnologie mag u niet missen!

lees verderFrom vintage to future...lees verderHuisman Scherming lost studieschuld af

Directeur Ruud Vlottes van Huisman Scherming heeft een creatieve oplossing bedacht om vacatures in te vullen. Het bedrijf biedt nieuwe medewerkers aan om hun studieschuld af te lossen.

lees verderTer Laak Orchids winnaar van de International Grower of the Year 2018 Award

Ter Laak Orchids is gisteren uitgeroepen tot International Grower of the Year 2018. Bovendien werd de orchideeënkweker uitgeroepen tot 'finished plants grower of the year', én mag het zich, naar het oordeel van de jury, een jaar lang ook de meest duurzame onderneming in sierteeltland noemen.

lees verderVolg ons op Instagram

Wist u dat Huisman Scherming tegenwoordig ook te volgen is via Instagram?

lees verderTer Laak Orchids

Nieuwbouw Ter Laak Orchids.

lees verderNordwin College

Het Nordwin college in Leeuwarden!

lees verderKasklimaat Diamond Flowers

Op de website van Svensson staat een leuk artikel over het schermen bij Diamond Flowers voor een betere sturing van het kasklimaat. Klik op 'meer nieuws/lees verder' en u komt bij het artikel terecht.

lees verderVeel belangstellenden tijdens open dag Diamond Flowers

Afgelopen zaterdag is de open dag van de nieuwe troschrysantenkwekerij Diamond Flowers in Zuilichem goed bezocht. Vele belangstellenden kwamen een kijkje nemen in de nieuwe moderne kas.

lees verderOpen dag Diamond Flowers

Op zaterdag 25 maart aanstaande worden de kasdeuren van de nieuw opgeleverde kas Diamond Flowers aan de Uilkerweg 1 in Zuilichem opengezet.Diamond Flowers nodigt iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen.

lees verderWij zijn op zoek naar een Projectleider/Werkvoorbereider

Als projectleider/ werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor alle voorbereidingen die nodig zijn om het project vlot te doen verlopen. De contracten, tekeningen en offertes vormen de basis voor jou. Vanaf de start tot aan de oplevering van het project ben je met de uitvoerder het aanspreekpunt. Het is een baan die natuurlijk hoge eisen stelt aan je technische kennis. Je hebt ervaring in de techniek en tuinbouw.

lees verderHuisman Scherming start Holland Horti Systems in Noord-Amerika.

Huisman Scherming startte per 1 november 2016 een dochteronderneming in Calhan, Colorado. Deze onderneming gaat werken onder de naam Holland Horti Systems. Het bedrijf wordt geleid door Harry Vlottes en richt zich op het toeleveren van tuinbouwmaterialen op de Amerikaanse markt.

lees verderTrots op ons project Gootjes Allplant

Huisman Scherming BV heeft de scherminnovatie van 2016 gemonteerd in het nieuwe kassencomplex van Gootjes AllPlant. Huisman Scherming geeft continu aandacht aan kwaliteitsverbetering en nieuwe ontwikkelingen van waaruit het ValkScreenVision systeem voor doekintrekken is ontwikkeld.

lees verderMet Huisman de winter door...

Voor een optimaal gebruik van de installaties is het aan te bevelen om deze jaarlijks na te laten kijken. Onze monteurs voeren een vakkundige onderhoudsbeurt uit. Tijdens deze onderhoudsbeurt worden kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden meteen ter plekke uitgevoerd.

lees verderNieuwbouw Kreling Chrysanten: Diamond Flowers

Van Kreling Chrysanten een top opdracht ontvangen voor schermings- én verduisteringsinstallaties!

lees verder1300 Belangstellenden op open dag Chrysantenkwekerij Van Uffelen

De nieuwe chrysantenkwekerij van Van Uffelen aan de Herenwerf in Maasland is afgelopen zaterdag bezocht door meer dan 1.300 belangstellenden. Van Uffelen kijkt tevreden terug op de grote belangstelling voor de nieuwe kwekerij.

lees verderOpen dag bij Van Uffelen Flowers

Op zaterdag 16 april aanstaande worden de kasdeuren van de nieuw opgeleverde kas van Van Uffelen aan de Herenwerf in Maasland opengezet.Samen met de bouwers en installateurs Technokas, Stolze, Huisman en Hortilux nodigt Van Uffelen iedereen uit om een kijkje te komen nemen.

lees verderNieuwe projecten

Huisman Scherming is onlangs verhuist naar De Lier en de montage liep uiteraard gewoon door:Bij Prominent 2 aan de Groeneweg in 's-Gravenzande zijn we gestart met een renovatie. Dit betreft 3,5 ha energiescherm installaties. Prominent teelt verschillende soorten, duurzaam geteelde, trostomaten.In Duitsland, bij de nieuwbouw van Freese Gartenbau zijn we energiescherm installaties, rolgevels en tussengevelschermen aan het aanleggen. Freese, specialist op het gebied van hortensia's, is een nieuwe klant voor Huisman. Binnenkort kan hier optimaal geteeld gaan worden. Bij Rijk Zwaan, in de onderzoeksafdelingen, monteren wij lichtreductie installaties en de tussengevels. Rijk Zwaan is gespecialiseerd in groentezaden. Deze belangrijke onderzoeksafdelingen van Rijk Zwaan zijn een perfecte klus voor Huisman.

lees verderHuisman Scherming is verhuisd

Huisman Scherming is verhuisd naar een nieuwe locatie in De Lier. Voortaan bent u van harte welkom aan de Leehove 39 !Dit centraal in het Westland gelegen moderne zelfstandige pand biedt ruimte om de groei welke wij doormaken te continueren en te vergroten.

lees verderHuisman gaat voor de lange afstand

Een nieuwe aandrijflijn is hier de oorzaak van! Waar bestaande technieken stoppen gaan wij verder.Installaties van 150 meter lang en de levensduur van een trek duw installatie.Door de nauwkeurigheid en de extra sterke aandrijving is er minder onderhoud nodig.Dit nieuwe systeem is inmiddels al op meer dan 20 ha gemonteerd.

lees verderHuisman gaat voor innovatie

Nieuw doek intreksysteem, voor nieuwe scherminstallaties.Kwekers hebben een vrije keuze van doekleverancier, het maakt niet uit welk type doek of folie er gekozen wordt, veel is mogelijk.Het systeem bestaat uit dunne strips welke aan de zijkanten van het doek of folie worden geconfectioneerd in de fabriek, en dus zo in de installatie getrokken kunnen worden. Het profiel en het spant zijn voorzien van een intrekkamer waar dit naadloos in glijdt. Dit gaat zo soepel dat per seizoen een ander doek gemonteerd kan worden.

lees verder