+31 174 51 27 33

Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Inhoud

De informatie die door Huisman Scherming B.V. wordt verstrekt op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar toch is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. Voor de juistheid en volledigheid ervan kan echter niet worden ingestaan. De informatie op deze website is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder aankondiging worden gewijzigd.

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huisman Scherming B.V. kan niet garanderen dat de website foutloos en ononderbroken functioneert. Huisman Scherming B.V. en overige leveranciers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website en de daarop verstrekte informatie. Huisman Scherming B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Huisman Scherming B.V. zijn ontwikkeld en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de website van Huisman Scherming B.V..

Verantwoordelijkheid

Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. Afnemer is verplicht aanwijzingen van Huisman Scherming B.V. omtrent het gebruik van de informatie op te volgen. Ten aanzien van de inhoud van deze website bestaat geen overnemingsvrijheid; alle auteursrechten, ook die bedoeld in art.15 Auteurswet worden voorbehouden.

Nederlands recht is van toepassing.