+31 174 51 27 33

Werken bij Huisman Scherming

Huisman is al meer dan 45 jaar een krachtig merk in de glastuinbouw. Als toonaangevend ontwikkelaar van scherm- verduisterings- en insectengaassystemen brengen we trendsettende technieken op de markt die wereldwijd worden toegepast. En als installateur bieden we de moderne tuinbouwondernemer maatwerk, waarbij kwaliteit en betaalbaarheid met elkaar in evenwicht zijn. Onze sterke punten zijn service, flexibiliteit en know-how.

Wij zijn op zoek naar een:

Wij zijn op zoek naar een:

CALCULATOR/WERKVOORBEREIDER (m/v)

Als calculator/werkvoorbereider tref jij alle voorbereidingen die nodig zijn om een project vlot te doen verlopen. Het calculeren van de projecten is de kern van deze functie. Vanaf de start tot aan de oplevering van het project ben jij het aanspreekpunt.
Je maakt de calculaties, materiaallijsten, tekeningen in AutoCad, koopt de materialen in en stelt de voor- en nacalculatie op van de projecten.
Wij zijn een klein bedrijf met korte lijnen. Je werkt in een team van enthousiaste collega's en denk je mee in het verbeteren van onze producten en delen we onze kennis en ervaring met elkaar om snel in te kunnen spelen op de ontwikkelingen in de tuinbouw.

Heb jij een technische opleiding op MBO niveau en affiniteit met de tuinbouw? Ben jij creatief, stressbestendig, kan je goed plannen en snel schakelen? Dan past deze baan bij jou!

Ons aanbod voor deze uitdagende functie is een fulltime dienstverband in een hecht team met voldoende ruimte voor eigen initiatief om jezelf te ontwikkelen. Het salaris is marktconform.

Interesse?
Spreekt bovenstaande functie jou aan en wil je graag in een klein team aan de slag, stuur dan je motivatie met CV naar Thea Vlottes (P&O), thea@huismanscherming.nl


***


SCHERMMONTEUR

Ben jij op zoek naar een baan in de techniek, ben je
handig en een echte aanpakker, dan zijn wij op zoek naar jou!

Geïnteresseerd?
Neem dan contact op met Thea Vlottes 06-51050739 of stuur een mail: thea@huismanscherming.nl